Bejelentés


Félvér Herceg Sectum Sempra


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Szavazás
Ki kell jelentenem, hogy a honlap nem üzemel! Soha nem szoktam megnyitni!Regisztrálhatsz, de nem biztos, hogy megkapom. Végignéztem a honlapot és rájöttem hogy egy rakat szar. Ha lesz kedvem, megcsinálom. Na cső.

 

Backgorund Image

Backgorund Image


 

 

A Harry Potter egy fantasy regényciklus amely összesen hét kötetből áll. Írója Joanne Kathleen Rowling írónő. A könyvek egy fiatal varázslótanonc és barátai (Ron Weasley és Hermione Granger) életét követik végig egészen a felnőtté válásig. A Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Szakiskola tanulóiként ismerkednek össze és kötnek egy életre szóló barátságot. A történet fő szála azt meséli el, miképpen próbálja meg Harry Potter legyőzni a gonosz varázslót Voldemort Nagyurat, aki megölte a szüleit és aki meg akarja hódítani a varázsló világot, és le akarja igázni a varázs erővel nem rendelkező egyszerű embereket, a muglikat. A könyvekből számos film és online Harry Potter játék született.

EZ A KÉPEN BESZÉLŐSDI NEM AZ ÉN ÖTLETEM! IDEGES CSAJ ÖTLETE!SZIGORÚAN NEM AZ ENYÉM!!

 

A könyvek megjelenésük sorrendjében:

 

1. Harry Potter és a bölcsek köve

2. Harry Potter és a Titkok Kamrája

3. Harry Potter és az azkabani fogoly

4. Harry Potter és a Tűz Serlege

5. Harry Potter és a Főnix Rendje

6. Harry Potter és a Félvér Herceg

7. Harry Potter és a Halál ereklyéi

 

A három kiegészítő könyvecske:

 

1. Legendás állatok és megfigyelésük

2. A kviddics évszázadai

3. Bogar bárd meséi

 

Azt gondoltuk, a főoldalon elfér egy játék.Ingyen van, mint minden más!Ne ijedj meg, ha átvisz az y8.com oldalra.

 

Y8bartender1
Bartender: The Right Mix
Click here to play this game

 

Kevrj ebben a játékban italokat!először összekevered, majd megnyomod a "shake" gombot, akkor összekeverheted.NE KEVERD TÚL SOKÁIG, MERT FELROBBAN!!!!!Utána itasd megvele a "shake" melletti gombbal.Röhöghetsz!

 

Elérthetőek vagyunk már Facebookon is: https://www.facebook.com/pages/Harry-Potter-film-%C3%A9s-k%C3%B6nyv/298833960158510

Ezen a honlapon minden újulni fog, még a fejléckép is.Lesz egy nagyon, nagyon jó történet.A könyvek rendesen lesznek leírva.Képek lesznek, facebook oldal is újul majd!A honlap verseny is megújult.Ó, és ha már erről beszélünk :


Nagy-Honlap-Verseny!


:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)Kérlek, írj a vendégkönyvbe, regisztrálj!A könyveket inkább ne olvasd itt, mert mire elolvasd, elromlik a szemed.De nem azt mondom, hogy nem olvashatod!A kotyvasztást meg kötelező (nem is) elolvasni!!!!Vagy legalább is megnézni azt a képet rajta...:)

LEGFRISEBB HÍR: Pottermore.com...Szörfölésre fel!egisztrálj és aztán... majd megtudod!Azt a honlapot Rowling csinálta személyesen, mert a nyolcadik kötetet már nem írja meg.Csak ennyit tudok.

by: Sztirkai, a manó


A facebookon ezzel a képpel oszd meg a honlapot!


Jó szórakozást!

 

 

 
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Új varázsló!

Varázsló regisztrált a honlapra!A neve: Alohomora.

tovább >>


Szprinkek

Nem lesznek Manók, de Sztirkait megtartom!Ő a hírvivő a főoldalon!Manók helyett itt lesznek a Szprinkek és az Oltromok!mind a kettő 2 cm magas.De többet nem mondok. . by: szerkesztő

Újulás!

Nemcsak új oldalgombok, de új honlapverseny is van!Az előbbin senki sem indult, ezért lezárult.Minden jót e varázsvilágban!

tovább >>


Új gombok

Megalkottuk az \\\\\\\\\\\\\\\"Ajánlatok\\\\\\\\\\\\\\\" oldalt.Itt láthattok más oldalt, amit ennek a honlapnak a szerkesztője csinált.Később megalkottuk az ömlesztés gombot.Erről már 2010-ben is volt szó, de minden elveszett.Most beindult!Még az is álom, hogy a többi gombra pár beszédeket rakjunk(PL.:Harry:A szerkesztővel ne akrja találkozni...).Az is álom még, hogy a honlap elköltözik a Mindenkilapja.hu-ra.De ezt nem tervezzük annyira.:)Megindul majd (lehet, hogy 2013-ban) a \\\\\\\\\\\\\\\"Grimmbusz\\\\\\\\\\\\\\\" gomb is.Itt átmehetsz - linkekkel - más oldalakra is.Meg le lesz írva minden a grimbuszról.Lehet, hogy lesz képregény gomb is.De ne számítsatok rá.

tovább >>


Új gombok

Megalkottuk az \\\\\\\"Ajánlatok\\\\\\\" oldalt.Itt láthattok más oldalt, amit ennek a honlapnak a szerkesztője csinált.Később megalkottuk az ömlesztés gombot.Erről már 2010-ben is volt szó, de minden elveszett.Most beindult!Még az is álom, hogy a többi gombra pár beszédeket rakjunk(PL.:Harry:A szerkesztővel ne akrja találkozni...).Az is álom még, hogy a honlap elköltözik a Mindenkilapja.hu-ra.De ezt nem tervezzük annyira.:)Megindul majd (lehet, hogy 2013-ban) a \\\\\\\"Grimmbusz\\\\\\\" gomb is.Itt átmehetsz - linkekkel - más oldalakra is.Meg le lesz írva minden a grimbuszról.Lehet, hogy lesz képregény gomb is.De ne számítsatok rá.

tovább >>


Új gombok

Megalkottuk az \"Ajánlatok\" oldalt.Itt láthattok más oldalt, amit ennek a honlapnak a szerkesztője csinált.Később megalkottuk az ömlesztés gombot.Erről már 2010-ben is volt szó, de minden elveszett.Most beindult!Még az is álom, hogy a többi gombra pár beszédeket rakjunk(PL.:Harry:A szerkesztővel ne akrja találkozni...).Az is álom még, hogy a honlap elköltözik a Mindenkilapja.hu-ra.De ezt nem tervezzük annyira.:)Megindul majd (lehet, hogy 2013-ban) a \"Grimmbusz\" gomb is.Itt átmehetsz - linkekkel - más oldalakra is.Meg le lesz írva minden a grimbuszról.Lehet, hogy lesz képregény gomb is.De ne számítsatok rá.

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!